Διαβάστε περισσότερα…

Τι πρόβλημα λύνουμε: Με το κρύο, μέσα σε λίγες μέρες, σπάνε οι μεμβράνες των κυττάρων της μπανάνας, με αποτέλεσμα να περνάει ο αέρας και το οξυγόνο και να έρχονται σε επαφή με τις αντιοξειδωτικές της ουσίες, προκαλώντας το κλασσικό μαύρο χρώμα στην μπανάνα.

Τι υλικά χρειαζόμαστε : διάφανη μεμβράνη (του εμπορίου) 

Χρόνος : 1΄

Πώς γίνεται : Με την χρήση μιας μικρής επιφάνειας διαφανής μεμβράνης (του εμπορίου) και τυλίγοντας την άκρη από την μπανάνα, εμποδίζουμε τον αέρα να περάσει και να μαυρίσει την μπανάνα

Δείτε  την εικόνα παρακάτω για να πραγματοποιήσετε το tip...  ➡ 

 

Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Φρήντριχ Νίτσε

Δείτε πώς...

Δείτε πως να την καθαρίσετε γρήγορα.

 


Author name : TipsBox

 

Μπορείτε να ψηφίσετε και να πείτε τη γνώμη σας

Dream a better world