Διαβάστε περισσότερα…

Τι γίνεται σε αυτό το tip : Σε αυτό το tip θα δούμε ένα τρόπο να φτιάξουμε ένα εναλλακτικό φωτιστικό οροφής με σχοινιά! Ας δούμε παρακάτω πως...

Τι υλικά χρειαζόμαστε : σπάγκο, κόλλα σε υγρή μορφή ή ατλακόλλα (Η ατλακόλ είναι κόλλα χειροτεχνίας), μπαλόνι, μπολ, ντουι με καλώδιο και μια λάμπα.

Χρόνος : 30΄ να το ετοιμάσουμε και 6-7 ώρες να στεγνώσει.

Πώς γίνεται : Σε ένα μπολ βάζουμε την κόλλα και το σπάγκο μέσα, ώστε να ποτίσει με κόλλα. Φουσκώνουμε το μπαλόνι (αρκετά μεγάλο για να μην κάνει επαφή με την λάμπα) και με ένα μαρκαδόρο ζωγραφίζουμε ένα κύκλο στην κορυφή του, δηλαδή τον χώρο για να περάσει η λάμπα και το ντουι. Αρχίζουμε και τυλίγουμε, όπως θα δούμε και στο βίντεο παρακάτω, γύρω γύρω το μπαλόνι με τον ποτισμένο με κόλλα σπάγκο. 

Εναλλακτικά αλείφουμε το μπαλόνι με κόλλα, τυλίγουμε με σπάγκο και κατά διαστήματα βάζουμε κόλλα.

Όταν τελειώσουμε το αφήνουμε πάνω σε ένα ποτήρι να στεγνώσει καλά! Τρυπάμε το μπαλόνι το βγάζουμε και βάζουμε το ντουι στο κενό που έχουμε αφήσει.

Δείτε και το video...

Η ευτυχία δεν είναι κάτι έτοιμο. Είναι κάτι που προκύπτει από τις πράξεις σου. Δαλάι Λάμα

 Άλλα σχόλια : Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χρωματιστούς σπάγκους για να φτιάξετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αν χρησιμοποιήσετε μικρά μπαλόνια μπορείτε να φτιάξετε μικρές χρωματιστές στρογγυλές μπαλίτσες για ντεκόρ (δείτε το video) στον χώρο σας.


Author name : TipsBox

➡ Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Μπορείτε να ψηφίσετε και να πείτε τη γνώμη σας

Dream a better world