Τι πρόβλημα λύνουμε:

- Ο βραστήρας και το μπλέντερ είναι από τους καλύτερους θαμώνες της κάθε κουζίνας! Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως θα καθαρίσουμε τα άλατα του βραστήρα και πως θα διώχνουμε τις περιττές τροφές μετά από κάθε χρήση του μπλέντερ.

Τι υλικά χρειαζόμαστε: Μπλέντερ, βραστήρας, νερό, λευκό ξύδι, υγρό πιάτων

Χρόνος : 30' και 10΄

Πώς γίνεται :

  • Βραστήρας, σε ίση ποσότητα από νερό και λευκό ξύδι γεμίζουμε τα 3/4 του. Ανοίγουμε την συσκευή να βράσουν και τα 2 μαζί! Βγάζουμε την παροχή ρεύματος και το αφήνουμε 30 λεπτά να καθαριστούν τα άλατα. Αδειάζουμε το περιεχόμενο, με ένα πανάκι καθαρίζουμε το εσωτερικό καλά. Τέλος ξεπλένουμε καλά να φύγει εντελώς το ξύδι.

Συνέχεια του άρθρου στην δίπλα στήλη (για υπολογιστές)

Δικαιολογούμε την αδράνειά μας με το πρόσχημα της δυσκολίας. Κοϊντιλιανός

Συνέχεια...

  • Μπλέντερ, αφού λερωθεί μετά από κάποια ωραία σάλτσα που φτιάξαμε, ρίχνουμε λίγο υγρό πιάτων και ζεστό νερό 1/3 περίπου, από τον βραστήρα που μόλις καθαρίσατε! Κλείνουμε το καπάκι και βάλτε να δουλέψει στην πιο γρήγορη λειτουργία. Εάν δεν έχει τρύπα το καπάκι ρίξτε χλιαρό προς ζεστό νερό, ΟΧΙ βραστό γιατί λόγο πίεσης θα υπάρξει πρόβλημα. Απλά με το χλιαρό νερό πιθανόν να χρειαστεί να επαναλάβετε 2 φορές την διαδικασία. Ξεπλένουμε 2-3 φορές να φύγουν οι σαπουνάδες και το μπλέντερ μας είναι έτοιμο για την επόμενη φορά!

➡ Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Επεισόδιο : #1


Author name : TipsBox

Ψηφίστε και πείτε την γνώμη σας

Dream a better world