Τι γίνεται σε αυτό το tip:

- Η βότκα πέρα του ότι είναι από τα πιο δυνατά αλκοολούχα ποτά, ανακαλύψαμε ότι είναι από τα καλύτερα καθαριστικά για το σπίτι! Παρακάτω θα δούμε μερικά σημεία καθαριότητας, όπου η βότκα γίνεται ο καλύτερος μας σύμμαχος. 

Τι υλικά χρειαζόμαστε: Βότκα, ψεκαστήρα (βαποριζατέρ), νερό

 

Που είναι χρήσιμη 

Στα υφάσματα! Φτιάξτε ένα διάλυμα λίγης βότκας με νερό και βάλτε το μέσα σε ένα ψεκαστήρα. Αφού τελειώσει το πλυντήριο ψεκάστε τα σκούρα ρούχα. Η βότκα θα διατηρήσει το έντονο χρώμα τους περισσότερο καιρό.

Στα Τζάμια! Φτιάξτε ένα διάλυμα ίσης ποσότητας νερού και βότκας  και βάλτε το μέσα σε ένα ψεκαστήρα. Ψεκάστε τα τζάμια σας άφοβα με το διάλυμα, θα τα γυαλίσει όπως ποτέ ξανά

Κραγιόν! Βγήκατε έξω και μια ωραία γυναικεία παρουσία σας άφησε πέρα από το άρωμα της και λίγο από το κραγιόν πάνω στο πουκάμισο σας. Τι κάνετε? Πριν γυρίσετε σπίτι και έχετε προβλήματα... Ζητήστε από τον barman ένα σφηνάκι βότκα! Τρίψτε με την βότκα και μια βούρτσα το κραγιόν και διακριτικά όταν γυρίσετε βάλτε το στο πλυντήριο. Μετά την πλύση θα είναι έτοιμο σαν καινούριο. Εναλλακτικά τρίψτε με ζεστό νερό και μαργαρίνη και μετά κάντε πλύση.

Συνέχεια στην δίπλα στήλη (για υπολογιστές)

Κάνε ό,τι θέλεις. Ο Κόσμος αυτός είναι φανταστικός και έχει φτιαχτεί από αντιφάσεις. William Blake

Συνέχεια...

Μαλλιά! Με μερικές σταγόνες μέσα στο σαμπουάν σας θα βοηθήσετε τα μαλλιά σας να απομακρύνουν τις τοξίνες, αλλά θα αποκτήσουν και μεγαλύτερη λάμψη! Μην το παρακάνετε...

Στο στρώμα ύπνου! Φτιάξτε ένα διάλυμα ίσης ποσότητας νερού και βότκας  και βάλτε το μέσα σε ένα ψεκαστήρα. Κάθε φορά που θα αλλάζεται σεντόνια ψεκάστε με αυτό το διάλυμα το στρώμα. Το οινόπνευμα που περιέχει η βότκα είναι ικανό να εξοντώσει αρκετούς από τους μικροοργανισμούς που κοιμούνται παρέα μας τα βράδια. Μόλις στεγνώσει καλά στρώστε τα νέα σεντόνια σας!

Χτένα και Οδοντόβουρτσα! Σε ένα μπολ βάλτε λίγο βότκα και αφήστε μέσα την οδοντόβουρτσα σας. Μέσα σε λίγη ώρα θα την έχετε απολυμάνει.

Μούχλα! Η βότκα είναι εχθρός της. Ψεκάστε σκέτη βότκα στο σημείο που έχει μούχλα και αφήστε 10 λεπτά να δράσει. Μετά με ένα πανί καθαρίστε την περιοχή! 

Ψηφίστε και πείτε την γνώμη σας

Dream a better world

➡ Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Author name : TipsBox