Τι πρόβλημα λύνουμε:

- Ωραία η περίοδος των Χριστουγέννων και άλλο τόσο τα ωραία πράγματα που διακοσμούμε στο σπίτι μας, δέντρο, λαμπάκια, μπάλες και άλλα... Αλλά όλα αυτά κρύβουν μικρούς κινδύνους που αν τους έχουμε προβλέψει από πριν, δεν θα έχουμε προβλήματα! Στο παρακάτω άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας μερικούς από αυτούς για να μην έχουμε θέματα.

 

Τι κίνδυνοι υπάρχουν :

  • Στην περίπτωση που πάρετε ένα αληθινό έλατο, επιλέξτε ένα που να είναι φρέσκο. Προσθέτοντας στην βάση του νερό πριν το στολίσετε, διατηρήστε το φρέσκο.  
  • Προφανώς αν υπάρχει τζάκι σπίτι ή άλλες συσκευές που προκαλούν θερμότητα πρέπει να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το δέντρο. 
  • Μην αγοράσετε φυσικό έλατο αν δεν είστε σίγουροι ότι το παιδί σας δεν είναι αλλεργικό σε τέτοιου είδους φυτά.

  • Όταν θα πάτε να αγοράσετε ψεύτικο έλατο,  δώστε σημασία στο κουτί του... Κάπου υπάρχει ένδειξη ότι είναι ανθεκτικό στην φωτιά και ότι όλες οι προδιαγραφές του είναι κατάλληλες για τον χώρο σας, τα παιδιά σας και τα πιθανά κατοικίδια σας.
  • Το δέντρο δεν πρέπει να εμποδίζει την πιθανή έξοδο κινδύνου του σπιτιού μας, στην περίπτωση που κάτι συμβεί.

Συνέχεια στην δίπλα στήλη (για υπολογιστές)

Το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές. Albert Camus

Συνέχεια...

  • Τα φώτα που είναι για εξωτερικούς χώρους πριν σας τα πουλήσουν βεβαιωθείτε, από τις οδηγίες τις συσκευασίας  ότι είναι κατάλληλα για εξωτερικό χώρο. Προφανώς για να τα στερεώσουμε θα χρησιμοποιήσουμε σελοτέιπ ή μονωτική ταινία, σε καμία περίπτωση καρφιά ή μεταλλικά αντικείμενα.
  • Τα διακοσμητικά φωτάκια πριν κοιμηθείτε ή πριν φύγετε από το σπίτι, πρέπει να τα κλείσετε, γιατί μπορεί να προκαλέσουν φωτιά και να μην είμαστε εκεί να το προλάβουμε...

  • Αν υπάρχουν μικρά παιδιά, προσέξτε τι στολίδια θα βάλετε γιατί τα γυάλινα, μυτερά ή αυτά που σπάνε σε μικρότερα κομμάτια είναι επικίνδυνα. Αν υπάρχουν τοποθετήστε τα σε σημεία που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση. 
Ψηφίστε και πείτε την γνώμη σας

Dream a better world

➡ Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Author name : TipsBox