Τι γίνεται σε αυτό το tip:

- Έχουμε κανονίσει ένα ωραίο ρεβεγιόν - δείπνο με συγγενείς και φίλους! Τι θα πρέπει να προσέξουμε όμως ώστε όλα να είναι τέλεια και να περάσουμε όμορφα? Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε τα πιο σημαντικά σημεία που θα πρέπει να σταθούμε.

Τι πρέπει να κάνουμε:

  • Μουσική, είναι πολύ βασική εκείνη την ημέρα. Το ιδανικό είναι να έχετε ετοιμάσει μια playlist... Με το που έρθει ο πρώτος καλεσμένος πατήστε αναπαραγωγή και αφήστε τα υπόλοιπα στην τεχνολογία.
  • Είστε στον χώρο σας, είναι ημέρες γιορτινές και έχετε καλέσει αγαπημένους ανθρώπους, ας μην είμαστε αγχωμένοι. Χαλαρώστε και διασκεδάστε μαζί τους...
  • Ανάλογα πόσα άτομα έρθουν, υπολογίστε πάντα μερικές καρέκλες παραπάνω. Μπορεί να προκύψουν αδέλφια ή σχέσεις φίλων μας που δεν το είχαμε προβλέψει.
  • Φαγητό, Δοκιμάστε να ετοιμάσετε κάτι που ήδη γνωρίζετε να το φτιάχνετε. Μην ρισκάρετε αυτή την ημέρα με περίεργες γεύσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην φάει στο τέλος κανένας σπιτικό φαγητό.

  • Ιδανικό, λόγο του επίσημου της ημέρας, το σερβίτσιο σας να είναι το καλύτερο που έχετε. Επίσης τα πιάτα την ώρα που σερβίρετε, ωραίο θα ήταν να είναι ζεστά για να διατηρηθεί το φαγητό ομοιόμορφα ζεστό μέχρι να πάει στο τραπέζι.
  • Ένα ωραίο κόλπο για να μην στάζουν πολύ τα κεριά και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, είναι να είναι παγωμένα. Βάλτε τα στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα να είναι έτοιμα.

 

Συνέχεια στην δίπλα στήλη (για υπολογιστές)

Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. Jim Morrison

Συνέχεια...

  • Εκτός από τα συνηθισμένα αλκοολούχα ποτά μπορείτε να προσθέσετε και 4-5 συνταγές από κοκτέιλ. Γράψτε σε ένα χαρτί την δοσολογία και τον τρόπο φτιαξίματος και αφήστε τους φίλους σας να διασκεδάσουν φτιάχνοντας μόνοι τους τα ποτά τους. Να έχετε επίσης αρκετό πάγο...

  • Ανάλογα την στιγμή της βραδιάς, διαχειριστείτε ανάλογα τα φώτα. πχ... Όταν αρχίσουν να έρχονται ένας χαμηλός φωτισμός, με ωραία κεράκια είναι ιδανικός. Κατά την διάρκεια του δείπνου καλό είναι να δυναμώσουμε τα φώτα για να βλέπουν καλύτερα.
  • Αν η παρέα που περιμένετε είναι μεγάλη βάλτε στις καρέκλες τους τα ονόματα τους. Ώστε να ταιριάζουν όλοι με όλους και να μην υπάρξουν πολλά πηγαδάκια... Γνωρίστε τους καλεσμένους μεταξύ τους.

 Άλλα σχόλια : Σημαντικό είναι η ατμόσφαιρα να μην είναι πολύ ζεστή ή κρύα αντίστοιχα. Φροντίστε την θέρμανση να είναι ιδανική... Με τόσο φαγητό και τόσο χορό δεν χρειάζεται να είναι στα ύψη το θερμόμετρο.

Ψηφίστε και πείτε την γνώμη σας

Dream a better world

➡ Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Author name : TipsBox